Kujanpää kipuaa yli kilometriin enduron EM-sarjan avauksessa

Kujanpää on matkassa yhdessä seuratoverinsa, Vantaan Kimmo Hurrin kanssa ja kaksikon valmistautuminen kilpailuun on sujunut hyvin.

– Pätkät on nyt kävelty kahteen kertaan ja eilen päästiin ottamaan tuntumaa myös testiradalla. Enduro-testillä on tosi rajuja mäkiä kun parhaimmillaan kiivetään 300 metrin korkeudesta yli kilometriin! Crossi-testi on kovapohjaista nurmipyöritystä. Hieno paikka!,totesi kilpailun lähtöä innolla odottava Kujanpää.

Kujanpää osallistuu kilpailuun uudessa, erityisesti nuorille ja kansainvälistä kokemusta hakeville nuorille tarkoitetussa luokassa. Luokassa ajetaan alle 125 cc-moottoripyörillä ja kuljettajien ikäraja on 20 vuotta.

Luokan erikoisuutena on, että osallistuminen on mahdollista kansallisella kilpailulisenssillä ja näin osaltaan madalletaan osallistumiskynnystä.

Perjantaina ohjelmassa on pyörien ja asiapapereiden katsastus ja itse kilpailu starttaa lauantaina aamulla. Lauantaina kilpailun 60 kilometrin mittainen ja kaksi erikoiskoetta sisältävä kierros ajetaan neljä kertaa ja sunnuntaina kierroksia on kolme.

Uusin numero