KTM:n MotoGP-avaus täysin vihkoon: ”Pelkkää huonoa tuuria”

Smith ajoi alkuun kiinni viimeisissä pistesijoissa, mutta rengas alkoi kulua liikaa jo kilpailun puolivälissä.

”Olin alkuun hyvin tyytyväinen. Olin aggressiivinen ja tein hyviä ohituksia. Olin ihan siinä pistesijojen haarukassa. Kymmenen kierrosta meni hyvin, mutta sitten alkoi eturengas kulua liikaa. Pyörä aliohjasi, mitä ei ollut tapahtunut edes testeissä”, Smith selvitti.

”Kierrosajat vain putosivat koko ajan. Se oli turhauttavaa, kun olin saanut taisteltuani itseni hyviin asemiin.”

Selkäleikkauksesta toipuva Pol Espargaro joutui keskeyttämään teknisiin ongelmiin.

”Oloni oli kilpailun aikana ihan hyvä. Taistelin Alvaro Bautistan kanssa sijasta 13, olin alle 20 sekunnin päässä kärjestä. En pidä silti viikonloppua huonona, mutta lauantaina ja sunnuntaina meillä ilmeni sama ongelma. Tämä oli pelkkää huonoa tuuria. Olen täysin varma, että saamme ongelman korjattua ja pääsemme aloittamaan alusta Argentiinassa”, Espargaro sanoi. 
 

Uusin numero