KTM:ltä ulos potkittu Bradley Smith näytti epäilijöilleen: ”Hienoa olla kärkikahinoissa”

Smith oli Q1:n nopein kuljettaja ja selvisi aika-ajon kakkososioon.

“Hieno tunne olla mukana kärkikamppailussa. Jo aamulla kuivalla kelillä tunsin, että nyt voisi olla mahdollisuus hyvään tulokseen. Fiilis pysyi hyvänä koko päivän. Säätila oli kehno ja rata märkä, ehkä ihan kaikki eivät halunneet pistää kaikkeaan likoon. Minulle tämä on kuitenkin kotikilpailu, joten annoin palaa”, Smith sanoi.

Smith odottaa myös hyvää kilpailua, oli keli millainen tahansa.

”On hieno tilanne lähteä kilpailuun kahdeksannesta ruudusta, oli sää sitten märkä tai kuiva. Säätila on kaikille sama. Meille sadekeli tuntuu kuitenkin sopivan oikein hyvin.”

Tito Rabatin paha loukkaantuminen lauantaina sai monen kuljettajan mietteliääksi. Useampikin oli sitä mieltä, että harjoitukset olisi pitänyt keskeyttää jo aikaisemmin.

”Voi olla, että kilpailussakin tulee sattumaan kaikenlaista, ehkä kaatumisia ja kolareitakin, jos rata on märkä. Mutta sormet ristiin ja toivotaan hyvää keliä. Turvallisuus on kaikkein tärkeintä jokaiselle, eikä kukaan halua, että tapahtuu sellaista, mitä lauantaina tapahtui. Toivon todellakin, että kaikki selviävät kilpailusta ehjänä”, Smith sanoi.

Smithin ura KTM:llä päättyy tähän kauteen. Hänelle on tarjottu Aprilian ja Yamahan testikuljettajan roolia, mutta britti miettii vielä jatkoaan.
 

Uusin numero