KTM:llä uusi testikuljettaja

Reiterberger ajaa yksityisissä testeissä Aragonian Motorlandin radalla yhdessä Kallion ja tiimin kisakuljettajien Pol Espargaron ja Bradley Smithin kanssa.

Reiterberger nappasi viime kuussa Saksan IDM Superbike -sarjan voiton BMW:llä.  Nyt hän pääsee ajamaan kaksi päivää KTM RC16:lla.

”Haluan ensiksi sanoa isot kiitokset KTM:lle, joka antoi minulle tämän hienon mahdollisuuden. Samoin kiitos BMW:lle, joka salli minun ajaa nämä testit”, Reiterberger sanoi Motorsport.comille.

”Tulin tänne ja pääsin ajamaan iltapäivällä ensi kierrokset tuolla pyörällä. Ensi kierrokset olivat aivan uskomattoman upea fiilis. Kävin radalla kuusi – seitsemän kertaa. Pystyin parantamaan koko ajan hieman ajotuntumaani ja myös kierrosaikoja”, Reiterberger kertoi.

Reiterberger on ajanut aiemmin yhden kilpailun Moto2:ssa. Tänä vuonna 23-vuotias saksalainen voitti 11 kaikkiaan 12 kilpailusta IDM-sarjassa. Mestaruus oli hänelle jo kolmas.