KTM vahvisti: Herlings sivussa Brasilian MM-osakilpailusta

Herling loukkasi olkapäänsä viime viikonvaihteessa Millin radalla ajetussa Hollannin sarjan osakilpailussa. Herlings kärsi taannoin lisäksi myös ruokamyrkytyksestä Thaimaan osakilpailun jäjiltä.

KTM:llä painotetaan, että Herlingsin on nyt parasta levätä ja pistää itsensä täyteen kuntoon Brasiliaa seuraavaan, eli 13. huhtikuuta Italian Arco di Trentosssa ajettavaa osakilpailuun. Harri Kullas avaa omalta osaltaan MX2-luokan MM-kauden kyseisessä ja samalla ensimmäisessä Eurooppaan sijoittuvassa kisassa.

– Olemme tietysti pahoillamme, että Jeffrey ei pysty kilpailemaan Brasiliassa ja varmasti myös hänen faninsa ovat pettyneitä. Kausi on kuitenkin pitkä ja neuvoimme häntä jäämään sivuun tästä osakilpailusta, toteaa viime sunnuntaina Qatarissa suomalaistalli Ajo Motorsportin saavuttamaa Moto3-luokan MM-osakilpailuvoittoa juhlinut KTM:n moottoriurheilutoiminnan johtaja Pit Beirer.

Kolmatta peräkkäistä maailmanmestaruutta tavoitteleva Herlings on käynnistänyt kauden vahvasti.

Herlings joutui tosin ”tyytymään” kauden ensimmäisessä erässä Qatarin Losailissa toiseen sijaan, mutta sen jälkeen hän on ajanut voitosta voittoon takomalla viimeksi täyden potin vajaat kolme viikkoa sitten Thaimaan Si Rachassa.

Herlingsin tililtä löytyy 97 pistettä, eli 23 toisena sarjassa olevaa ranskalaista Kawasaki-kuljettaja Dylan Ferrandisia enemmän.

Uusin numero