KTM Nordic julkisti tiiminsä – juniorit Aron ja Louhen luotsaaman Academy Finlandin riveihin

– Tiimimme oli viime vuonna varsin iso sisältäen juniorit sekä SM-kuskit niin endurossa kuin motocrossissa. Tulevan kauden muutoksella pystymme panostamaan enemmän jokaiseen urheilijaamme ja auttaa heitä parhaalla mahdollisella tavalla kehityksessään, kun ammattitaitoista henkilökuntaa on nyt tuplasti enemmän, kertoo KTM:n toimitusjohtaja Jaro Sihvonen.

KTM Junior Academyn taustaosakeyhtiönä toimii Moto Academy Finland, jonka omistaa Jyrki Louhi, Samuli Aro, Atte Kukkonen ja Teppo Vekka.

– Yhtiön toiminnan tarkoituksena on ennen kaikkea toimia pitkäjänteisesti, läpinäkyvästi ja kannattavasti. Henkilöiden ja toiminnan tavoitteena on luoda kansainväliselle huipulle edellyttävät olosuhteet, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Louhi.

KTM Motorsport Finland:
MX1: Tommi Mäkinen, KTM 450 SX-F
MX1: Miika Oinonen, KTM 350 SX-F
MX2: Aki Manninen, KTM 250 SX-F
MX2: Lari Jukola, KTM 250 SX-F
Enduro A2: Roni Nikander, KTM 350 EXC-F
Enduro A3: Toni Eriksson, KTM 300 EXC
Supercross: Toni Eriksson, KTM 450 SX-F
Suomessa valikoituja kilpailuja: Harri Kullas, KTM 250 SX-F

KTM Junior Academy Finland:
EMX125 + MX2 SM: Miro Sihvonen
MXJ Suomen Cup: Joel Kolehmainen
C/A Suomen Cup + 85cc EM-sarja: Matias Vesterinen
MX65 + 65cc EM-sarja: Kimi Koskinen

KTM Motorsport Finlandin pääsponsorina toimiva, skeittaukseen erikoistunut vaateliike Ponke’s The Shop on vahvasti taustalla mukana kummankin tiimin toiminnassa. Ponke’s pitää huolen siitä, että kuljettajat näyttävät tyylikkäiltä myös vapaa-ajan vaatetuksessaan.

Tiimit ovat esillä MP14-moottoripyörmessuilla, jossa on tilaisuus tutustua kuskeihin ja tiimien toimintaan 31.1.-2.2. osastolla 7f41.
 

Uusin numero