KTM Motorsport Finlandille pääyhteistyökumppanit

Ponke’s The Shop on vuonna 1990 avattu rulla- ja lumilautailun erikoisliike. Valikoimaan kuuluu lautailun lisäksi laaja valikoima jalkineita ja tekstiilejä. Vähittäisliike sijaitsee Helsingissä Forum-kauppakeskuksessa.

Ponke’s on ollut vuosien saatossa vahvasti mukana myös moottoriurheilussa tukemalla erilajien urheilijoita. Motocrossin puolella Ponkes’in tuotteisiin on luottanut jo vuosien ajan Toni Eriksson.

Osiris on 1996 perustettu, San Diegossa sijaitseva monilla alan palkinnoilla palkittu skeittikenkien valmistukseen keskittyvä yritys. Osiris on myös ollut pitkään tukemassa sekä motocross-, että freestyle motocrossin puolella. Motocrossissa Osiriksen Teamissa on jo pitkään ollut X Games Super X -kultamitalisti Josh Grant.

Suomessa yritys on tukenut vahvasti moottoriurheilua, muun muassa stunt-moottoripyöräilyä sekä esimerkkinä motocross- puolelta on Ludde Söderberg. Vaikka Osiris on juuriltaan skate-merkki, myönnetään se tänä päivänä enemmän Action sport -merkiksi, joka on vahvasti mukana monessa eri lajissa.

Remes jakaa nimikirjoituksia KTM:n pääosastolla

KTM:n tehdaskuljettaja, enduron 1-luokan MM-hopeamitalisti Eero Remes jakaa nimikirjoituksia osastolla torstaina klo 16.00 sekä lauantaina klo 12.00.

Pääosastolla on mukana myös Atte Jousi kilpailukalustoineen. KTM:n pääosasto löytyy hallista numero 6, osastonumero on 6d81.

MP12: KTM Motorsport & Ponke’s The Shop / Osiris

KTM Motorsport: 7e14 & 7e10, osastolla KTM Motorsportin junioritiimi.

Ponke’s The Shop & Osiris: 3a13, osastolla Toni Erikssonin kauden 2012 kisapyörä.


 

Uusin numero