KTM Motorsport Finland-tiimistä löytyy kokemusta ja nuoruuden intoa

(Video © MVP74)

– Oman junnutiimin kautta pystymme itse paremmin vaikuttamaan nuorten toimintaan ja sitä kautta pystymme luomaan heille polkua tulevaisuuteen. Myös KTM:n tehtaalla on suuri halu auttaa nuoria kuljettajia urallaan eteenpäin ja meidän tiimimme sopii tuohon ajatusmaailmaan erittäin hyvin,  KTM:n toimitusjohtaja Jaro Sihvonen kertoo.


Yllätysnimiä pois listalta

Kuskien joukossa lienee muutama yllättävä poisjäänti, kuten päättyneellä kaudella erittäin vahvoja otteita enduron MM-sarjassa esittänyt Antti Hellsten.

– Meillä on sopimus Antin kanssa myös tulevasta kaudesta, mutta mikäli Antti saa paikan MM-sarjasta, emme halua estää hänen etenemistä urallaan. Tiedotamme lähitulevaisuudessa Antin ensikauden kuvioista, Sihvonen jatkaa.

Toinen uupuva nimi on Suomen tämän hetken lupaavimpiin motocross-junioreihin lukeutuva Kim Savaste. Savaste jatkaa kylläkin KTM:llä myös ensi vuonna ja tiiminä pysyy Racing Bike.

– Savasteella on sopimus vielä Racing Biken kanssa ensi kaudesta ja he jatkavat Racing Biken kanssa ensi kauden. Savaste tulee ajamaan KTM:llä ja KTM auttaa heitä kaikin tavoin, Sihvonen selventää.

Ammattimaisuus hyvien tulosten takana

KTM haluaa tuoda pääosaamisaluetta ammattimaisesti esille myös Suomessa ja erityisesti kilpailuvarikoilla.

KTM haluaa tarjota kuljettajilleen ammattimaiset olosuhteet, kaluston sekä valmennuksen. Näillä elementeillä kuljettajilla on realistiset mahdollisuudet antaa tarvittavat näytöt MM-tiimipaikkoja varten.

Tiimistä huippukuljettajien joukkoon onkin jo ponnistanut tuore enduron MM-hopeamitalisti Eero Remes ja kohti motocrossin huippua kirivä Harri Kullas.

Kuljettajat kaudella 2012:
MX1, Toni Eriksson, 450 SX-F
MX1, Tommi Mäkinen, 450 SX-F
MX1, Miika Oinonen, 350 SX-F
MX2, Atte Jousi, 250 SX-F
MXD, Sanna Kärkkäinen, 250 SX-F
MXJ, Lari Jukola, 125 SX
C/A, Miro Sihvonen, 85 SX
C/A, Joel Kolehmainen, 85 SX
C/A, Matias Latvala, 85 SX

Enduro SM 250cc 4t, Roni Nikander, 250 EXC-F
Enduro SM-Avoin, Jari Mattila, 300 EXC

Uusin numero