KTM kasvattaa E-mini -valikoimaa SX-E 3:lla

SX-E 3:ssa on madallettu satula, räätälöitävä teho ja pienet pyörät, joten se sopii hyvin ajamista opetteleville kuljettajille.

European Junior E-Motocross Championship -kisamenestyksensä myötä KTM SX-E 5:stä on tullut varteenotettava vaihtoehto nuorille Mini-Cross -kisaajille. Nyt myös pienempi SX-E 3 tarjoaa saman kromimolybdeeniteräsrungon, jousituksen ja rakenteen kuin isompi SX-E 5, mutta käyttäjäystävällisemmässä paketissa.

SX-E 3:n teho on 3,8 kilowattia ja sen 60 litiumioniakkukennoa tarjoavat 648 wattitunnin kapasiteetin 48 voltin jännitteellä. Tämä tarkoittaa noin kahden tunnin ajoaikaa latausten välillä. 

Edessä on 35 millimetrin WP XACT USD iskunvaimentajat 144 millin joustomatkalla. Takapään WP Monoshockissa joustomatkaa on 133 milliä. Kymmentuumaiset renkaat ovat Maxxiksen valmistamat ja istuinkorkeutta on 600 milliä. Satulakorkeutta voi madaltaa alimmillaan 555 milliin laskemalla rungon/istuimen korkeutta, vaihtamalla takaiskunvaimentimen asennuskohtaa ja laskemalla etuhaarukkaa kolmioista. 

SX-E 3:ssa on huomioitu kuljettajan turvallisuus mm. kaatumisanturilla, joka katkaisee virransyötön törmäyksen tai kaatumisen yhteydessä. Lisäksi kuljettajan rannekehihna sammuttaa moottorin hallitsemattomissa ajotilanteissa. Alhaisten melupäästöjen takia pyörä sopii käytettäväksi alueilla, joilla melupäästöjä rajoitetaan.

Uusin numero