KTM Cupin korkannut crossin lajipäällikkö yllättyi positiivisesti RR:n ilmapiiristä

Perjantain harjoituksissa nautittiin vielä kuivasta kelistä, mutta lauantain kisapäivänä rankka vesisade ja kova tuuli tekivät kilpailusta erittäin vaativan.

Ensimmäisessä kilpailussa luokassa oli mukana kymmenen kuljettajaa. Kuljettajia oli eri lajien parista, kuten motocross-, jäärata- ja supermotoharrastajia.

– Ensimmäisen kisan perusteella sarjasta jäi positiiviset fiilikset. Pyörä toimii loistavasti tähän luokkaan. Tiimi ja tuki KTM:ltä oli ammattimaista. Oma ajaminen oli erittäin kankeaa, johtuen suurimmaksi osaksi rankkasateen aiheuttamasta liukkaudesta. Itse ajan uudella tarmolla Pärnun toisessa osakilpailussa. Kemorassa Suomen Messujen nimikkopyörällä kilpailee Topi Mustonen, kertoo Suomen moottoriliiton roadracing-lajiryhmän päällikkö Niko Kantola.

Motocrossin lajipäällikkö Aro Jokinen oli hänkin pelkkää hymyä uuden sarjan avauksen jäljiltä.

– Ennen Botniaringin kisaa olin ajanut yhteensä kaksi kertaa roadracingiä. Olen todella positiivisesti yllättynyt lajin ilmapiiristä ja palveluiden tasosta varikoilla. Ennakkoon pelottanut lajin vauhti ja vaarallisuus osoittautuivat täysin turhiksi tuntemuksiksi.

– KTM RC Cupin myötä kynnys aloittaa harrastaminen pieneni huomattavasti ja oli helppo astua valmiiseen pakettiin. Pyörä on täydellinen minulle. Voin harjoitella RR:n ajamisen ABC:n turvallisesti, mutta ominaisuudet eivät tunnu loppuvan kesken kovimmillakaan kuskeilla. Joka ikinen kerta radalla opin jotain uutta ja se vasta on mahtavaa! Innolla odotan jo seuraavaa osakilpailua Kemorassa, tykittää tyytyväinen Jokinen.

Pyöriä yhä saatavilla

RC 390 Cup-pyöriä on vielä saatavilla. Mikäli olet kiinnostunut ajamaan sarjassa, ota yhteyttä osoitteeseen kimmo.hurri@ktm.com  tai puhelimitse 010 8411 200.

RC 390 Cup-kilpapyörän hinta on 8990,00€ (sis. alv) Pyörän hintaan sisältyy myös varikkopukki, varikkomatto sekä kaikki tarvittavat osat pyörän tieliikennekäyttöön rekisteröintiä varten.

Seuraava RC 390 Cup-kilpailu ajetaan Kemorassa 13. kesäkuuta.

Botniaringin tulokset:
1. Mikko Koskinen, SeMK
2. Ville Kandelin, WCRC
3. Toni Inkala, Omk
4. Kurt Ljungqvist, HelRC
5. Jaro Sihvonen, HMK
6. Arto Jokinen, VMK
7. Tino Kapanen, KonnMK/UA
8. Niko Kantola, IMK
9. Patrik Pulkkinen, HelRC
DNS. Henri Niskanen, HelRC

Täydelliset tulokset
http://www.srra.fi/content/fi/1/589/Tulokset.html

Uusin numero