KTM 125-kuutioinen kadulle

KTM:n etukäteen julkistettu Milanon messujen uutuus KTM RC8R Akrapovic Replica sai jäädä varjoon, kun itävaltalaiset vihdoin esittelivät jo pitkään tulolla olleen 125-kuutioisen katumallin.

Mallit valmistaa intialainen Bajaj, mutta niiden vakuutetaan olevan aitoja ”orangebleedereita”, eli KTM:iä sielultaan ja sydämeltään.

– Nuoriso on meille tärkeä asiakasryhmä ja mallit tulevat olemaan hintatasoltaaan myös kilpailukykyisiä, kertoo KTM Skandinavian pomo Anders Sarbäcken. ”Ne ovat ihan oikeita moottoripyöriä”, hän jatkaa.

Esitellyt kaksi mallia eivät ole vielä tuotantopyöriä, mutta niistä voi päätellä, että KTM suhtautuu asiakassegmenttiin tosissaan. Putkirunko, 1-sylinterinen nelitahtimoottori ja komponentit, jotka viittaisivat huomattavasti suuremman kokoluokan pyörään. Messuilla olevien, lähinnä konseptipyörien, varustelu kertoo myös tulevasta Power Parts -malliston repertuaarista.

125-kuutioiset tuotantomallit esitellään syksyllä 2010, jonka jälkeen ne pian puoliin ilmestyvät jälleenmyyjille vm. 2011 pyörinä.

Jatkatko sinä odotusta, vai tuottiko KTM pettymyksen? Kommentoi!

Myös koko KTM:n vm. 2010 malliston löydät Bike Luettelo -numerosta. Lehtipisteissä 2.12.2009 alkaen!

Uusin numero