Kroatiaan koeajamaan uusi Yamaha MT09?

Yamaha MT09 on kevyt, uuden polven sporttipyörä, joka on varustettu kolmesylinterisellä 850-kuutioisella moottorilla. Pyörän koeajotilaisuus järjestetään Kroatian Splitissä syyskuussa 2013 ja Konekesko Yamaha Motor sekä Yamaha Motor Europe järjestävät kilpailun, jonka pääpalkinnon voittaja pääsee kokemaan uutuuden tuoreeltaan kolmen päivän matkalla.

 

Kilpailuun osallistutaan kertomalla yamaha-motor.fi-nettisivuilla, miksi juuri Sinun tulisi päästä mukaan tälle ainutlaatuiselle matkalle. Yamaha Motor Suomen, eli Konekeskon koostama raati valitsee kilpailun voittajan, joka pääsee syyskuussa Yamaha Motor Europen kutsumana Kroatian Splitiin tutustumaan MT-09:iin. Kilpailuaikaa on 11.8.2013 asti ja voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti 15.8.2013.

 

Voittajalle on luvassa on kolme ikimuistettavaa ja toiminnantäyteistä päivää, joihin sisältyy muun muassa ajoretki tuliterällä MT-09 -moottoripyörällä. Ylellisellä matkalla majoitutaan viiden tähden hotellissa ja nautitaan Yamaha Motor Europen järjestämästä laadukkaasta matkaohjelmasta.  Palkinnon arvo on noin 1200 euroa (Konekesko Oy vastaa mahdollisesta arpajaisverosta).

 

Lisätietoa kilpailusta ja osallistuminen oheisesta linkistä.

Uusin numero