Kovia RR-nimiä Kilpijärven jääradalle

Kun ilmoittautumisaikaa (dead line 10.2.) oli jäljellä vielä runsas viikko, vasta 11 kilpailijaa on ehtinyt ilmoittautua, mutta kaarti oli sitäkin nimekkäämpää.

Roadracingia maailmalla päätyökseen ajaneet Niklas Ajo ja Tatu Lauslehto olivat ilmoittautuneet pikkuluokkaan KTM:n 250-kuutioisilla nelitahtipyörillä. Toissa talvena Kilpijärvellä kisaa sivusta seuranneen Ajon nimi löytyy myös isosta luokasta, jossa ajokkinaan on KTM 450/4-pyörä.

Sivuvaunuluokkaan on ehtinyt nimensä antaa vasta kyseistä luokkaa asfaltilla ajanut MM-mitalitason pari Pekka Päivärinta/Kirsi Kainulainen. Kaksikolla on hyvät muistot parin talven takaa Kilpijärven kisasta.

Veteraanien Suomen cupin kilpailuun on ilmoittautunut Tomi Reima, joka ajoi useita kausia speedwayta maailmancupissa.

Jääratoja 23 henkilökohtaisen SM-tittelin oikeutuksella vuosia hallinnut Kari ”Wehnä” Vehniäinen ei ole vielä ehtinyt ilmoittautua. Konnevetinen on kuitenkin uusinut KTM-kalustonsa niin pieneen kuin avoimeen luokkaan.

Vanhan tavan mukaan ilmoittautumiset tehdään viime tingassa, usein viimeisinä tunteina. Varsinaiset jääradan erikoismiehet siis vielä panttaavat ilmoittautumistaan.

SM-jäärata alkaa Kilpijärven jäällä 20. helmikuuta klo 12. Harjoitukset alkavat luokittain klo 10.10 alkaen. 29. Kilpijärven jäärata-ajot järjestää Mäntsälän Moottorikerho.

Uusin numero