Kova brittikolmikko varmisti tulonsa Imatralle

Eri puolilla maailmaa ajettavissa katuratakisoissa esiintyvä Saksalainen Penz13.com BMW Racing Team -talli on varmistanut saapumisensa 53. Imatranajoon kolmen ajajan joukkueella. BMW S 1000RR-pyöriä käyttävä saksalaistalli tuo kilpailuun muutaman todellisen katurataosaajan ja yhden MotoGP-sarjan pikkuluokassa kannuksensa hankkineen ajomiehen.
Tiimin väreissä Imatralla esiintyvät Michael Rutter, Dan Kneen ja Danny Webb.

Heistä valovoimaisin ja kokenein pilotti on toisen polven kilvanajaja Michael Rutter, jonka isä Tony Rutter muistetaan menestyneenä Isle of Man TT-kuljettajana 1970- ja 80-luvuilla. Michael Rutter täyttää tänä vuonna 45 vuotta, ja on pitkän uransa aikana menestynyt MotoGP-sarjan viissatasissa, Superbiken MM-sarjassa ja brittien omassa Superbike-sarjassa, missä hän sijoittui kakkoseksi vuonna 2004. Maineensa Michael Rutter on kuitenkin luonut katuradoilla. Hän on voittanut ja sijoittunut palkinnoille IoMTT-kisoissa lukemattomia kertoja, ja voittanut Macau GP:n ja Irlantilaisen Northwest 200 -kilpailun useasti. Viimeiset voittonsa Mansaarella Rutter on ottanut sähköpyörien luokassa.

Toinen tiimin katurataspesialisti Dan Kneen on kotoisin juuri Mansaarelta. Douglasissa vuonna 1987 syntynyt mies lukeutuu niihin ajajiin, jotka ovat kiertäneet kuuluisan Mountain Coursen 130 mailin keskituntinopeudella. Parhaimmillaan Kneen oli vuonna 2010 viides Supersport A -kisassa. Miehen ansioluettelossa on maininta myös Ulster GPn voitosta vuodelta 2014.

Tiimin nuorin pilotti Danny Webb ei MotoGP-sarjaa seuraaville esittelyjä kaipaa. 26-kesäinen englantilainen kilpaili vuosikausia MotoGP-sarjan pikkuluokassa. Parhaimmillaan Webb oli viimeisenä kaksitahtikautena 2010 ajaen Aprilialla 125-kuutioisten MM-sarjassa kymmenenneksi. Moto3-luokassa hän kilpaili Mahindran tehdaspilottina.

Tiimin kolmikko esiintyy heinäkuun 7.-9. päivänä ajettavassa 53. Imatranajon Superbike Open -luokassa ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä myös IRRC-sarjan Superbikeissä.