Koronapassi käyttöön MP22-messuilla

Kauden 2022 uutuuksiin päästään tutustumaan MP22-näyttelyssä.

Messukeskus siirtyy käyttämään koronapassia, joten se tulee käyttöön myös MP22-messuilla.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt yleisötilaisuuksiin ja asiakastiloihin kohdistuvien rajoituksien kiristämisestä, ja Messukeskus siirtyy käyttämään koronapassia vaihtoehtona 4.12.2021 alkaville rajoituksille. Koronapassin käyttö Messukeskuksessa jatkuu myös vuodenvaihteen jälkeen.

Messukeskus siirtyy koronapassin käyttöön kaikissa tiloissaan ja tapahtumissaan. Koronapassi tarkastetaan sisäänpääsyn yhteydessä yli 16-vuotiailta henkilöiltä.

Avin ohjeistus on tämänhetkisen määräyksen mukaan voimassa 4.–31.12.2021 yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokouksissa, joihin osallistuu yli 20 henkilöä.

Messukeskus aikoo jatkaa koronapassin käyttöä myös vuodenvaihteen jälkeen. Koronapassin käyttö Messukeskuksessa on anniskelualueita koskevien ravintolarajoitusten nojalla mahdollista myös jatkossa.

– Koronapassi purkaa rajoitukset ja mahdollistaa messujen ja muiden tilaisuuksien järjestämisen täysimittaisesti ja tilojen normaalin käytön. Näin varmistamme turvallisen tapahtumakokemuksen asiakkaillemme ja voimme jatkaa kevään ohjelmamme valmistelua täydellä teholla, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Ohjeet koronapassin käyttöön Messukeskuksessa

Koronapassi ladataan käyttöön Omakannasta (kanta.fi). Kuvallinen henkilöllisyystodistus esitetään pyydettäessä. Koronapassin QR-koodi luetaan sisäänpääsyn yhteydessä joko puhelimen näytöltä tai paperitulosteesta. Koronapassin lukemisessa käytettävä lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja.

Messukeskuksen tiloissa omia tapahtumiaan järjestävien asiakkaiden tulee viestiä omien tilaisuuksiensa osallistujille voimassa olevasta koronapassikäytännöstä.

Messukeskus seuraa jatkossakin tarkasti viranomaisohjeistuksia ja panostaa jämäkästi ja ennakoivasti turvallisuuteen. Suositus on, että tapahtumiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana. Lisäksi Messukeskuksessa on voimassa maskisuositus.

Tehostettu hygienia, tilavat käytävät ja väljät tilat antavat erinomaiset lähtökohdat turvalliseen tapahtumaosallistumiseen. Messukeskus sai ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona COVID 19 -sertifikaatin tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi.

Messukeskuksen turvallisuusohjeethttps://messukeskus.com/ohjeet-turvalliseen-tapahtumaosallistumiseen/

Uusin numero