Koneita ja kisahuumaa Masiinamessuilla

Näytteilleasettajia on ilmoittautunut messuille lähemmäs kaksi sataa. Esillä on niin ammattikäyttöön soveltuvia järeitä maatalous- ja maarakennuskoneita kuin joka kodin koneita kiinteistönhuoltoon ja puutarhanhoitoon. Ohjelmassa on myös työnäytöksiä ja tietoiskuja niin metsästä, energiasta kuin viherrakentamisestakin.

Mönkijöitten SM-mittelö lauantaina

Lauantaina kisattava perinteinen maarakennuskoneenkuljettajien SM-kilpailu uudistuu ja tehtävät nopeutuvat. Lauantai-iltana Pesämäessä ajetaan Masiina ATV SM-Motocross eli mönkijöitten SM-osakilpailu. Tämän vuoden uutuuslaji on Traktoriajon kansallinen taitoajokilpailu käydään sunnuntaina. Perheen pienimmät voivat osallistua IKH Grand Prix -potkutraktorikisaan, jossa kaikki osallistujat palkitaan.

Kilpailujen pääpalkintona Välimeren luxus-risteily
Ohjelmassa on myös helikopterilennätystä ja kartingia. Messuarvontojen palkinnoista löytyy muun muassa Välimeren luxus-risteily kahdelle, Viking-ruohonleikkuri, yksityislento kuumailmapallolla ja helikopterilla sekä ajoelämys kartingradalla. Messualueella tarjoillaan herkkuja joka makuun.

Messualue on avoinna perjantaista sunnuntaihin klo 10-17. Liput maksavat 12 euroa, alle 15-vuotiaat pääsevät messualueelle ilmaiseksi. Alueella toimii myös muksuparkki.

Uusin numero