Kohutulokas Caterham joutui tyytymään Kallion sijaan Cluzeliin

Caterhamin ruotsalainen tiimipäällikkö Johan Stigefelt heitti verkot Suomen lisäksi vesille myös Sveitsin suuntaan, mutta sielläkään ei tärpännyt sen paremmin Thomas Lüthin kuin Dominique Aegerterinkaan osalta.

Cluzelin osalta uuden tiimin ja Suter-pyörän yhtälö kuitenkin nappasi.

Cluzelilla on toki aiempaakin kokemusta MotoGP-sarjasta, joskin varsin vaihtelevalla menestyksellä. Lokakussa 25 vuotta täyttävä Cluzel on ehtinyt kilpailla silloisissa 125- ja 250-kuutioisissa, sekä edelleen myös Moto2-luokassa.

Cluzel ajoi kaudet 2010 ja 2011 Forward Racingin riveissä. Hän sijoittui ensimmäisellä Moto2-luokan kaudella MM-pisteissä seitsemänneksi ja seuraavana vuonna 21:nneksi.

Cluzel siirtyi kaudeksi 2012 PTR Hondan väreissä Supersport-luokan MM-sarjaan, jossa hän päätyi toiseksi.

Meneillään olevalla kaudella Cluzel kilpailee siis Superbiken MM-sarjassa ja FIXI Crescent Suzuki-tiimissä. Cluzel on kahta osakilpailua vailla valmiin kauden pisteissä kymmenentenä. Hän ajoi viime viikonvaihteena Laguna Secan osakilpailussa USA:ssa kelpo sijat 7 ja 6.

Superbike-luokan kauden toiseksi viimeinen MM-osakilpailu ajetaan tulevana viikonvaihteen Magny Coursin radalla Ranskassa.

MotoGP-sarjan kauden neljänneksi viimeinen osakilpailu odottaa puolestaan vuoroaan vajaan kahden viikon kuluttua Sepangin radalla Malesiassa.
 

Uusin numero