Kirsi Kainulaisen ja Pekka Päivärinnan yhteistyö päättyy

Ratamoottoripyöräilyn sivuvaunuluokan MM-hopeaa kaudella 2017 saavuttaneet Pekka Päivärinta ja matkustaja Kirsi Kainulainen päättävät yhteistyönsä ainakin toistaiseksi. Vuonna 2016 ensimmäisenä naisena maailmassa avoimen moottoripyöräluokan maailmanmestaruuden saavuttanut Kainulainen tulee siirtymään tänä vuonna soolopyörän puikkoihin. Suomalainen on kiinnitetty hollantilaiseen Oosterveen Racing Teamiin. Kaunulainen tulee kisaamaan kaudella 2018 OW-cup -sarjan 600cc NK SuperCup -luokassa, jota ajetaan Hollannissa, Saksassa ja Ranskassa.

”Nyt kun olen kaiken voittanut sivuvaunuluokassa, niin haluan vielä kerran kokeilla soololla ja katsoa mihin rahkeet riittää sillä puolella”, Kainulainen taustoittaa.

Nainen on tyytyväinen alkaneeseen yhteistyöhön uuden tiimin kanssa.

”Siellä on hyvä taustatuki. Todella hyvin ovat ottaneet minut vastaan ja ovat olleet tosi avuliaita ja ystävällisiä.”

Soolopyörän puikoista uransa aloittaneen Kainulaisen tulevan kauden tavoitteet ovat varsin realistiset.

”Totta kai haluan kehittyä kuljettajana hyvälle tasolle. Kovatasoinen sarja on kyseessä, mutta kun ei ole soolokilometrejä alla hirveäasti, niin ei voi lähteä soitellen sotaan. Toivottavasti jonakin päivänä pystyisin olemaan podiumilla.”

Viisinkertainen maailmanmestarin Pekka Päivärinnan kauden suunnitelmat sen sijaan ovat vielä hieman avoinna.

”Mitään varmaa ei ole vielä. Totta kai yritän tehdä töitä sen eteen, että pystyn jatkamaan MM-sarjassa täydellä teholla. Tieto jatkosta voi tulla ihan päivien tai viikkojen sisällä”, Päivärinta toteaa.

(Lähde: Moottoriurheilu.tv)
 

Uusin numero