Kirsi Kainulaisen blogi: ”Ensi kauden valmistelut hyvässä mallissa”

Tervehdys…

Haluan ihan ensiksi toivottaa kaikille menestyksekästä uutta vuotta ja kiitos kuluneesta vuodesta yhteistyökumppanit, tukijat ja ystävät.

On niin hienoa päättää vuosi 2018 jälleen moniin menestystarinoihin… Koto-Suomeen tuli taas monen värisiä mitaleita maailmalta. Onnittelut vielä minultakin kaikille hienoista saavutuksista.

Itselläni on ensi kauden valmistelut hyvässä mallissa, vaikka työtä on paljon vielä jäljellä, mutta joka päivä kun vähän pakertaa tehdä, niin eikös siitä valmista tule…
Onneksi minulla on vielä kavereita, jotka ovat auttaneet pyyteettömästi valtavan paljon. Jopa pienten askareiden hoitaminen apuna on minulle iso helpotus, koska vuorokausi on lyhyt aika touhuta. Se on sellaista tasapainoilua työn, treenaamisen ja ajamiseen liittyvän hommien tekemisen välillä. Ei paljon muuta ehdi, mutta nyt ajattelin pitää pidemmän joululoman ja tehdä jotain ihan muuta mukavaa. Ainakin kottiin lähen Iisalmeen. Sama levy kun pyörii liian kauan, niin alkaa jumittamaan jossain kohtaa.

2019 vuosi alkaa varmaankin jäärataa vähän pöristellen ja siitä sitten helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna vuorossa on MP-messut, johon pyöräni valmistuu näyttelykuntoon Suzukin osastolle ja siellä on mahdollista käydä moikkaamassa ja vaihtamassa kuulumisia kasvotusten.

Maaliskuussa on sitten ajoleiri näillä näkymin Valenciassa. Sitten huhtikuun lopulla käynnistyy Alpe Adrian sarja Slovakiaringiltä. Sitä ennen tarkoitukseni on osallistua heti huhtikuun alussa OW Cupin osakilpailuun Hollannin Assenissa.

Alpe Adria -sarjan kilpailukalenteri täältä

Palataan taas, kunhan asiat etenee!

-Kirsi

 

Uusin numero