Kirsi Kainulainen kilpaili viikonloppuna Assenissa: ”Sain paljon infoa jatkoa ajatellen.”

– 501 kilometrin kilpailu sujui melkein loppuun saakka tiimillämme oikein hyvin ja viidennellä sijalla ajettiin pitkän aikaa. Vain muutama kierros ennen maalia Manuelin pyörään tuli tekninen vika ja säännöt sanovat, että pyörä ja ponderi on oltava yhdessä tekniikkakontrolli paikassa, ja sieltä saa vasta ponderin irroittaa toiselle kuskille. Näin ollen kesti liian kauan aikaa poimia pyörä varikolle ja saada ponderi takaisin, joten tipuimme sijalle 14, Kainulainen harmitteli.

– Minä myös sain kuitenkin parannettua omaa aikaani, joten olen iloinen omasta kierrosaikojen tasaisuudesta. Pyörän jousituksen muutokset menivät kanssa oikeaan suuntaan ja lisäksi löysin hyvän rengasseoksen, josta oli paljon apua ajotyylini vuoksi, Kainulainen jatkoi.

Kainulaisen kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Ranskan Dijonissa, jossa ajetaan OW Cupin kauden viides osakilpailuviikonloppu.

– Yksi viikonloppu vapaata välissä ja sitten sarja jatkuukin heinäkuun lopulla Ranskassa.

– Haluan kiittää tiimiäni ja kaikkia tukijoitani tästä hienosta kokemuksesta, erilainen kilpailu ja tykkäsin kovasti. Ajoin kisassa suunnilleen 40 kierrosta ja siitä sain paljon infoa jatkoa ajatellen, Kainulainen totesi lopuksi.

Uusin numero