Kirsi Kainulainen 11:s OW Cupin osakilpailussa: ”Jäi aika paljon kaivelemaan tämä päivä”

Kainulainen oli tyytyväinen omaan kilpailutaktiikkaansa, jolla onnistui päihittämään kanssakilpailijansa. Nainen starttasi aika-ajojen perusteella 15. lähtöruudusta, ja onnistui nousemaan neljä sijaa ruutulipulle tultaessa.

– Kilpailussa yhdestoista sija, maaliviivalle saakka väännettiin yhden kaverin kanssa. Mielestäni onnistuin olemaan ovela, kun käytin viimeisellä kierroksella eri ajolinjaa saadakseni parhaan mahdollisen ulostulon shikaanista. Onnistuin siinä ja pääsin lipulle ennen kilpakumppania.

Kainulainen valitteli harjoitusten puutetta ennen aika-ajoja ja kilpailuja. Zolderin rata olisi naisen mielestä vaatinut huomattavasti enemmän harjoittelua alle, kuin mihin oli mahdollisuus.

– Jäi aika paljon kaivelemaan tämä päivä; en saanut sellaista kunnon taistelutahtoa esiin, kun ei ollut treeniä vaan suoraan aika-ajoihin ja kisaan. Rata on mielestäni liian vaarallinen lähteä uhmakkaasti kisaan, koska yksi pieni virhe saattaa olla viimeinen. Liekkö vanha jo kun alkaa kokemaan tervettä pelkoa ja kunniottaa rataa enemmän kun milloinkaan. Viikon päästä sitten kaksi viimeistä lähtöä Assenissa ja tämä kausi on sitten siinä. Sinne suuntaan nyt katseeni ja taputtelen tämän Zolderin kilpailun muistoksi!

Kauden viimeinen OW Cupin osakilpailu ajetaan Assenin radalla 13. lokakuuta.

 

Uusin numero