Kimi Räikkösen crossitiimillä kelpo kauden avaus Italiassa

MX1-luokan MM-sarjaan valmistautuva ja Antti Pyrhösen päälliköimä kolmen kuljettajan tiimi avasi kauden Italian Riola Sardossa.

Startti oli vähintäänkin kelvollinen saapasmaan sarjan sateisessa avauksessa. Suomalaisvetoisen tiimin saksalaiskuljettaja Max Nagl ajoi MX1-luokan erässä neljänneksi, britti Nathan Watson kymmenenneksi ja australialainen Todd Waters sijalle 15.

Kärkeen Hondalla karautti ranskalainen Gautier Paulin ennen isäntämaan kahdeksankertaista maailmanmestaria, KTM:n Tony Cairolia ja Yamahaa kuskaavaa belgialaista Jeremy van Horebeekia.

Cairoli kuittasi tilanteen ja palkitsi kotiyleisönsä MX1- ja MX2-luokkien kuljettajista koostuneessa superfinaalissa, jossa hän jätti Paulinin kakkoseksi. Nagl kiirehti kuudenneksi, Watson 11:nneksi ja Waters 16:nneksi.

– On mahtavaa kilpailla Red Bull IceOne Husqvarna Factory Teamissa. Olemme kaikki tehneet todella lujasti töitä lähestyessämme MM-sarjaa. Ajamiseni oli tänään ok, mutta ei silti vielä mitään erikoista. Ensimmäinen kisa on aina vaikea, riskeittä edennyt Nagl muistutti Husqvarnan tiedotteessa.

MM-sarjan avausosakilpailu ajetaan 28. helmikuuta Losailin valaistulla aavikoradalla Qatarissa.

Uusin numero