Kimi Räikkösen crossitiimiin odotettu saksalaiskuljettaja

Nagl, 27, on ajanut MM-sarjan pääluokassa jo kaudesta 2008 lähtien. Hän on saavuttanut tähän mennessä parhaimmillaan MM-hopeaa kaudella 2009 silloisessa MX1-luokassa.

Kahden vuoden sopimuksen Husqvarnan tehdastiimiin solminut Nagl ajoi viime kauden MM-sarjassa viisi erävoittoa. Nagl oli loppupisteissä kuudes siitäkin huolimatta, että hän joutui jäämään sivuun viidestä GP:stä.

Myös Waters, 24, kärsi viime ja samalla ensimmäisellä MM-kaudellaan lukuisista loukkaantumisista.

Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racing-tiimin täydentää siis Watson, 20, joka ajaa kaikki Euroopan osakilpailut.

– Odotan innolla ensi kautta. On hienoa saada Max osaksi tiimiämme. Hän on erittäin ammattimainen kaikessa mitä tekee. Uskon, että me puolestamme pystymme tarjoamaan kaiken, mitä hän tarvitsee nostaakseen Husqvarnan MXGP-luokan kirkkaimpaan kärkeen, toteaa tiimipomo Pyrhönen.

Watersille jäi paljon hampaankoloon loukkaantumisten rikkomalta kaudelta. Mies uhkuu revanssia.

– On hienoa nähdä Todd’in ajavan jälleen. Hän on erittäin keskittynyt tulevaan. Olen tyytyväinen saadessani myös Nathanin mukaan. Hän osoitti potentiaalinsa kilpaillessaan kaudella 2014 kanssamme, Pyrhönen viittaa britin tuurauskeikkoihin kolhujen runtelemassa tiimissä.

Naglin tulo tiimiin on ollut käytännössä jo pitempään selviö.

– On aina mielenkiintoista aloittaa uusi luku kilvanajossa ja odotan todella paljon liittyessäni Red Bull IceOne Racing-tiimiin kaudella 2015. Tiimin henkilökunta tekee intohimoisesti ja lujasti töitä kuten minäkin. Tähtäämme voittoihin, julistaa Nagl.

– Tiedän, että sarjasta tulee ensi kaudella tosi kova ja kilpailu on tiukkaa. Edessä on myös kuusi kaukomaiden osakilpailua, mutta uskon, että voimme tehdä erittäin hyvää työtä, jatkaa Nagl.

Uusin numero