Kilpakumppani kiilasi Kallion kylkeen

Siihen mennessä valkeakoskelainen oli noussut kohinalla tuloslistoilla. Ruudusta 26. startannut Kallio tavoitteli jo sijoitusta kymmenen nopeimman joukosta ja ajoi paalulta startanneen kuljettajan perässä.

– Huomasin alkukierrosten jälkeen saavuttavani edellä ajanutta isompaa ryhmää. Näkyvyys oli todella heikko, kun vettä oli paljon ilmassa, Kallio kertasi.

– Edellä ajaneen Simone Corsin ajolinja meni pitkäksi ja pääsin hänen edelle sisäpuolelta. Italialainen palasi normaalille linjalle takaisin ja osui suoraan kylkeeni. Tuskin hän sitä tahallaan teki. Itse en olisi voinut kolaria ja keskeytystä välttää.

– Se oli kisatilanne ja välillä näitä sattuu. Harmittaa tietysti, kun se vei saumat hyvän sijoitukseen. Kierrosaikani olivat samaa tasoa kuin viidenneksi ajaneella tallikaverilla, ja olin juuri ohittanut kuljettajan, joka sijoittui lopulta seitsemänneksi.

– Ainoa positiivinen asia tässä Silverstonen viikonlopussa oli kisapäivän hyvä vauhti. Säätömuutokset lisäsivät luottoa ajamiseen ja vauhti myös todisti sen, että meidän pyörässä oli kuivalla kelillä jotain pahasti pielessä, Kallio päätti harmissaan.

Uusin numero