Kenth Öhlin myy Öhlins racingin – ilmoitti tänään myyvänsä osake-enemmistön

Öhlins Racing on ollut merkittävässä roolissa moottoriurtheilussa aina vuodesta 1976 saakka, jolloin Kenth Öhlin perusti yhtiön ja loi ensimmäisen motocross-iskunvaimentimen. Yhtiö on myynyt tuotteita 50 maassa ja valmistanut laitteita Euroopassa ja Aasiassa. Yhtiö on tunnettu laadukkaista komponenteistaan ja vakaasta ammattitaidosta.

Öhlins-kaupan myötä Tenneco vahvistaa asemaansa johtavien globaalien suunnittelijoiden, valmistajien ja jakelijoiden kanssa. Öhlins on Tennecon tytäryhtiö ja tulee säilyttämään sekä vahvan brändin että tiimin. Kenth Öhlin tulee olemaan edelleen mukana Öhlinsissä ja hän säilyttää vähemmistöosuuden yrityksessä ja toimii Öhlinsin hallituksessa.

”Öhlins ja Tenneco ovat yhdessä erittäin vahva kompinaatio. Otin huomioon molempien yritysten vahvuudet,  mutta samalla tein elämäni vaikeimman päätöksen – myin elämäntyöni. Olen täysin vakuuttunut siitä, että kehitymme tulevaisuudessa hyvin myönteisesti, ja että Öhlins hyötyy mahdollisuuksista, jotka nyt syntyvät tämän kaupan takia”, Kenth Öhlin kertoo.

Kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2019 alkupuolella edellyttäen, että kilpailuviranomaiset hyväksyvät kaupan.

 

Uusin numero