Katso upeat kuvat – Hermunen todellakin osaa hommansa

Vuoden 2013 supermoton maailmanmestari Mauno Hermunen on aina ollut oman tiensä kulkija, nuori kapinallinen. Kun ensi kertaa pääsin haastattelemaan häntä, Hermunen oli vasta poikanen, joka ei suostunut tapaamisen ennen iltapäivää. Hän ei olisi herännyt, yöt menivät Pleikkaria pelatessa.
 
20170912165444.jpg?itok=PeM9zW9Z

Hänen lahjakkuutensa on aina ollut ilmeistä, mutta kritiikkiä hänen asenteestaan on myös tullut. Moni on sanonut, että erilaisella asenteella, menestystä olisi tullut ovista ja ikkunoista, mutta olisiko, sitä on vaikea sanoa.
 
On totta, että Hermusella on ollut kaikki mahdollisuudet, mutta hyvin hän on myös niitä lunastanut. Maailmanmestaruus on todella kova juttu, eikä mitään muutakaan menestystä ole syytä vähätellä.
 
20170912165605.jpg?itok=4-XcjLuM

Nyt miestä ollaan istuttamassa takaisin supermoton MM-sarjaan, mutta vahvistusta asialle ei ole tullut, mutta ainahan huhut jostain lähtevät.
 
Hermunen on kuitenkin aina osannut pelata tätä mediapeliä, joten mistä sitä tietää, onko nyt kyseessä paluu, vai joku muu juttu? Olisi kuitenkin hienoa, jos mies päättäisi palata supermoton MM-sarjaan, ja ottaisi homman niin tosissaan, kun hän on nyt viimeisinä vuosina tekemisensä ottanut.
 
20170912165636.jpg?itok=UoNsiguB

Itse henkilökohtaisesti olen kuvannut Manua moneen otteeseen. Nappasin kuvan, kun hän joi kossua podiumilla, suuntasi supermotopyörällä Lavankon motocross-radalle hyppäämään kaikki isoimmat hypyt, Pleikkakuvia Hesariin ja paljon paljon muuta.
 
Nyt koostimme vuosien varrelta kuvagallerian, josta on hyvin helppo nähdä, kuinka taitavasta miehestä on kyse. Kovat ovat puheet, mutta ajaa hän osaa.
20170912165706.jpg?itok=eUWiV086

Uusin numero