Kärme Kustaan kiemurat ajetaan Mika Aholan muistokilpailuna

Hämeenlinnan Hätilässä ajettava kilpailu käydään Itsenäisyyspäivää edeltävänä sunnuntaina.

Päivämäärä on helposti muistettava 2.12.2012. Luokan 1 voittajapartio saa vuodeksi haltuunsa Mika Aholan muistopalkinnon. Kiertopalkintona toimii Mika Aholan MM-voittopokaali.

Luokka 1 on avoin luokka, jossa voivat kilpailla myös korkeimman A-luokituksen omaavat kuljettajat. Tässä luokassa nähtäneen mm. Team Motopalvelun ja muiden kisatiimien nopeista kuljettajista koostuvia partioita.

Business-haaste nuorten
enduromaajoukkueen tueksi

Suomen enduromaajoukkue on haastanut yritykset osallistumaan Kärme Kustaan Business-luokkaan ja tukemaan nuorten enduromaajoukkuetta. Ensimmäisinä Business-luokan haasteeseen vastasivat Tekniikan Maailma ja Dynaset Offroad Areena.

Business-luokkaan osallistuvat partiot haastavat perinteisesti mukaan muita partioita. Tekniikan Maailma on haastanut mukaan Liikkuvan Poliisin. Poliisin ajokouluttajista koostuva partio nähtäneen reitillä, poliisin perinteisten partiopyörien sijaan, enduro-mallisilla harjoituspyörillään.

Business-luokkaan ilmoittautuvat joukkueet maksavat tuttuun tapaan 150€ tukimaksun nuorten enduromaajoukkueen hyväksi. Business-luokan tukimaksutiedot ja haasteet jätetään www.smlenduro.fi/karmekustaa2012 -sivuston kautta. Sivustolle päivitetään tietoa myös ajo-ohjeista, aikataulusta, majoituksesta ja muusta tarpeellisesta kilpailijoille ja yleisölle.  

Legendaarinen Mäki kuuluu
myös Business-luokan reittiin

Business-luokan reittiin on kaivattu Kärmeksen legendaarista Mäkeä. Tänä vuonna tuo toive toteutetaan.

Business-luokan partiot voivat myös kiertää Mäen, vaihtoehtoista hitaampaa ja helpompaa reittiä, jos se vaikuttaa partiolle liian haastavalta.

Kärme Kustaa ajetaan perinteisellä tyylillä partioajona kolmihenkisin joukkuein.

Tänäkin vuonna kilpaillaan neljässä luokassa. Luokka 1 (avoin), Luokka 2 (muut kuin A-luokka), Army (sotilaille, ajavat omilla pyörillään) sekä Business (maksavat juniorimaajoukkueen tukimaksun).

Ilmoittautuminen 36. Kärme Kustaan kiemuroille alkaa 25. lokakuuta. Ilmoittautumisaika päättyy 24. marraskuuta klo 23:59.

Samanlaisia ​​uutisia

Viimeisin numero