Kärme Kustaa Husqvarnan näytöstä

Ykkösluokassa päivän ylivoimaisimmasta vauhdista vastasivat kolmikko Roni Nikander, Joonas Heimonen ja Paavo Honkanen. Kuskit kellottivat pohja-ajan kaikille kolmelle kierrokselle ja voittivat yleiskilpailun lähes 17 minuutin erolla seuraavaan. Kilpailu oli teamin uuden tulokkaan Joonas Heimosen ensimmäinen Husqvarnan sarvissa ja tulokas uhkuikin tyytyväisyyttä päästyään maaliin. ”Kivaa oli ja nopeat joukkuekaverit takasivat menestyksen! Pyörä sopii käteen tosi hyvin ja odotan innolla tulevaa kautta” -totesi tyytyväinen Joonas maalissa.

Business-luokkassa Husqvarnan joukkueita oli kaksi ja kilpailusta muodostuikin jäsenten välinen koitos. Lopulta pidemmän korren veti kolmikko Mauno Hermunen, Kari Hermunen ja Matti Seistola, jotka voittivat luokan reilun kahden minuutin erolla seuraaviin. Toiseksi sijoittui Husqvarna Teamin taustavoimista koostuva ryhmä Sami Pöllänen, Vesa Kytönen ja Ville Haapasalo.

MP-Racingin Sauli Penttilä oli yhtä hymyä kilpailun päätyttyä. ”Ei kai tämä kilpailu tämän paremmin olisi voinut mennä! Kasassa on hyvä ryhmä ja tästä on hyvä lähteä rakentamaan ensi kautta.” -totesi tyytyväinen maahantuoja varikolla.

Teksti: Husqvarna teamin tiedotus

Uusin numero