Kari Vehniäinen hakee jäätävää revanssia Mika Kalliosta

JR Lites A:n ensimmäisessä startissa Mika Kallio ja Mikko Koskinen olivat kärjessä. Kari Vehniäinen sai keskinkertaisen startin ja oli ensimmäisellä kierroksella viidentenä. Kallio kasvatti eroa muihin ja tuli voittajana maaliin. Vehniäinen oli toisena ja Ari Borovkoff ajoi hienosti kolmanneksi.

JR Lites A:n toisessa startissa Kallio meni kärkeen ja kasvatti eroa muihin, Vehniäinen keikkui alkuun sijoilla neljä-viisi, mutta kipusi maaliin jälleen toisena. Kolmanneksi ajoi Erkki Silvasti.

JR Open A:n ensimmäisessä startissa taas Kallio ajoi kärkeen, Antti Soitiala ja Herman Kenkkilä seurasivat  perässä. Vehniäinen sai totuttuun tyylinsä huonon startin ja hänen piti tosissaan ajaa kärkeä kiinni. Maalissa järjestys oli Kallio, Vehniäinen ja Soitiala.

Toisessa JR Open A startissa kärkeen ampaisivat Kallio, Henri Ahlbom ja Antti Soitiala. Palkintokorokkeen miehittivät samat miehet kuin ensimmäisessä kilpailussa.

– Harmi, kun ei päästy Mika Kallion kanssa kilpailemaan tosissaan. Tiedossa oli, että Mika ottaa aina hyvät startit. Mika ajoi hienosti ja voitti kaikki kilpailut. Koitan saada Vieremällä ja Iisalmessa reaktioaikaa parannettua, jotta pääsisi kunnolla ajamaan mies miestä vastaan Kallionkin kanssa, Vehniäinen toteaa tiedotteeseen.

* Tästä Moottoriurheilu.tv:n juttuun.

Uusin numero