Kandelin suosikkina Honda Cupiin – crossimiehiä mukana RR-kauden avauksessa

– Mutta kovia haastajia on startissa mukana. Esimerkiksi juniori Topi Mustonen voitti syyskuussa 2015 Motoparkissa sunnuntain lähdön ja Kandelin tuli toiseksi. Villellä ja Topilla onkin keskenään revanssin paikka, toteaa tallipäällikkö Erkki Tapaninen MBH Honda Racing Teamin tiedotteessa.

Tapaninen nostaa esiin edelleen myös lisää nimiä.

– Muitakin kandidaatteja löytyy lähdöstä, kuten juniori Aleksi Hyvärinen, joka parantelee harjoituksissa kierrosaikojaan. Samoin hyviä kierrosaikoja 15. toukokuuta Motoparkissa kellottanut Arto Jokinen voi olla yllättäjä podiumpaikkoja ajatellen, Tapaninen vinkkaa SML:n motocrossin lajiryhmän päällikön puoleen.

– Mielenkiinnolla odotetaan myös motocrossajajan Kusti Mannisen ensimmäistä road racing-starttia.

Tapanisen mukaan tälle kesälle on ollut yllättävän paljon kiinnostusta Honda CBR500R Cup-sarjaa kohtaan.

– Seuraaviin kilpailuihin, kuten Kemoraan on tulossa muutama mielenkiintoinen ajaja. Botniaringin kilpailuun osallistumisen esteenä heillä oli työeste. Odotamme  heitä mukaan seuraaviin startteihin.

– Ajajapula vaivaa edelleen ratamoottoripyöräilyä Suomessa, mutta nyt on ainakin hyvät edellytykset tulla harrastukseen mukaan hankkimatta omaa pyörää. Onhan meillä Suomessa jopa kaksi merkkiluokkaa tarjolla, muistuttaa Tapaninen.

Uusin numero