Kallion veljekset kauhoivat kaiken Kyrkösjärven jäältä

Kilpailujärjestäjät olivat tehneet kovan työn, jotta kilpailujen ajaminen oli mahdollista ottaen huomioon viime aikojen vetiset olosuhteet.

-Tosi iso kiitos järjestäjille, että rata oli näin hienossa kunnossa. Oltiin positiivisesti yllättyneitä miten vähän vettä radalla oli. Tietysti päivän mittaan veden määrä lisääntyi joka aiheutti omat haasteensa kilpailijoille, Vesa Kallio kertoo Kallio Racingin tiedotteessa.

JR Lites-luokan ensimmäisessä erässä Vesa kiskoi heti ensimmäisen kierroksen jälkeen ison kaulan muuhun porukkaan, mutta erä keskeytettiin Niklas Ajon harmilliseen kaatumiseen.

Myös toisen erän voitto tuli, mutta Kari Vehniäinen pysyi tällä kertaa iskuetäisyydellä.

JR Open-luokassa taas pyörän pito-ongelmat jättivät valkeakoskelaismiehen kolmannelle sijalle molemmissa erissä.

-Saatiin pikkupyörä toimimaan todella hienosti tälle radalle, ja ajaminen oli todella hauskaa ja pystyin ajamaan virheettömästi molemmat erät. JR Open-luokkaan en saanut isoa pyörää toimimaan yhtään niin hyvin, ja ajaminen oli vaikeaa ja raskasta kun pitoa ei löytynyt. Vaikka rata olikin olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa, oli jään rakenne kuitenkin semmoinen, että pitoa oli vaikea löytää.

-Vielä jää nähtäväksi, mihin kaikkiin osakilpailuihin aika riittää osallistua. Iso kiitos kuitenkin mekaanikoille ja apujoukoille jotka mahdollistivat tähän kisaan osallistumisen.

Uusin numero