Kallion tiimikaveri Redding innoissaan Ducati-testeistä

Kallion kanssa Moto2-luokassa kilpaileva Redding lukeutuu ainakin Andrea Iannonen ohella niihin kuljettajiin, jotka ovat tyrkyllä ensi kaudeksi Ducatin niin sanottuun junioritiimiin. Tosin tässä vaiheessa ei ole vielä selvillä, mikä tiimi lähtee projektia pyörittämään. Yksi vaihtoehto on Marc VDS Racing.

Ensimmäistä kertaa Ducatia testannut Redding, 19, kiersi Mugellon radan yhteensä 127 kertaa. Reddingin  mukaan hänen nopein kierroksensa painui alle 1.50:n kovemmilla renkailla ajettaessa.

Kolme viikkoa sitten ajetun Italian GP:n nopein Ducati-kuljettaja Nicky Hayden ajoi tuolloin Mugellossa parhaimmillaan kierrosajan 1.48,179.

– Se oli raskasta, mutta mukavaa ja ehdottomasti enemmän, mitä osasin odottaa. Eniten minut yllätti suoranopeus, kuvaili Redding BBC:n haastattelussa.

Redding on vakuuttunut heti ensimmäisen testin perusteella, mikä on hänen suuntansa jatkossa.

– Ajoin tavoitellun kierrosajan ja tunsin, että pyörä istuu tyyliini. Tästä on hyvä jatkaa.

Reddingillä on tosin iso urakka jäljellä edelleen kuluvasta kaudesta, joten ajatuksia ei saa päästää harhailemaan vielä liikaa tulevaan.

MotoGP-sarja palaa kesätauolta reilun kahden viikon kuluttua Indianapolisin radalla USA:ssa.

Redding on Moto2-luokan MM-sarjassa yhdeksän osakilpailun jälkeen viidentenä pistein 96. Tiimikaveri Kallio tulee kuudentena 17 pistettä Reddingin takana.

Uusin numero