Kallion Marc VDS-tiimi tarjoilee jääratavideon ”Ievan Polkan” tahtiin

Viime torstaina Jerezin radalla Espanjassa ajetulla Moto2-luokan MM-sarjan toisella virallisella testijaksolla komean pohja-ajan Kalex-pyörällään viimeistellyt Kallio päätti vaihtaa kotipuolessa nopeasti KTM:n puikkoihin ja painua mieliharrastuksensa jääradan pariin.

Sälinkään Kilpijärvellä Mäntsälässä ajettu jääradan SM-sarjan avaus kulkikin Kalliolta ihan kelvollisesti huurtuneesta visiiristä huolimatta. Hän kiirehti JR1A-luokassa toiseksi 0,82 sekuntia Kari Vehniäisen takana.

Marc VDS-tiimin jäsenet seurasivat Moto2-luokan ehdottomiin maailmanmestarisuosikkeihin kuuluvan Kallion jäätävää vauhtia haltioituneena ja heille vierasta touhua kieltämättä hieman huuli pyöreänä.

Marc VDS toimi kuitenkin tavoilleen uskollisesti ripeästi ja taltioi kokemastaan videon vielä kisapäivän kuluessa tiiminsä tiedottajan Ian Wheelerin johdolla.

Loputulos on loistava ja videolla poljetaan piikkipyörillä komeasti itsensä ”Ievan Polkan” tahtiin.

Seuraavaksi suunta
kohti isompaa lätäkköä

Marc VDS, Kallio ja hänen espanjalainen tiimikaverinsa Esteve ”Tito” Rabat ottavat myös seuraavaksi suunnan veden äärelle, joskin tällä kertaa vähän isomman lätäkön välittömään tuntumaan.

Dunlopin järjestämä rengastesti ajetaan 3.-5. maaliskuuta Phillip Islandin radalla Australiassa viime vuoden GP:n farssista viisastuneena.

Tämä merkitsee samalla sitä, että Kallio ja Rabat ovat sivussa Moto2- ja Moto3-luokkien viimeiseltä viralliselta IRTA-testijaksolta 11.-13. maaliskuuta Jerezissä.

Marc VDS on toki edustettuna myös Jerezissä. Siitä pitää huolen Moto3-luokassa Niklas Ajon kilpakumppaneihin lukeutuva belgialainen Livio Loi.

”The Sniper”-lempinimeä totteleva Loi on hänkin matkassa mukana Suomessa. Somen aina luotettavien tietojen mukaan Loi oli ihmeissään jo lentokentällä ensisijaisesti siksi, että hänen näkökenttäänsä ei ollut vielä siinä vaiheessa ilmaantunut ainuttakaan poroa.
 

Uusin numero