Kallion kilpakumppanista tuli munkki

Thaimaassa lähes kaikki kansalaiset ovat velvollisia viettämään ainakin kerran elämässään erimittaisen ajanjakson munkkina. Päänsä ja kulmakarvansa ajellut sekä kaapuun pukeutunut Wilaroit on sitoutunut tällä erää 15 päiväksi buddhalaiseksi munkiksi harjoittaen muun muassa pyhiä tilaisuuksia ja meditaatiota.

– Tämä tulee olemaan tärkeä ajanjakso elämässäni. Munkkina oleminen on tapa löytää itsensä ja olla valmiimpi kaikkiin niihin tilanteisiin, joita koemme elämämme aikana. Tämä on myös tilaisuus jättää taakseni kaikki vuoden 2010 lopun sekä vuoden 2011 tapahtumat. Tämä ajanjakso aloittaa uuden kauden elämässäni, kertoo Wilaroit.

Kuolonkolari vuoden 2010 joulun alla

Wilaroit, 23, viittaa näillä tapahtumilla lähinnä vuoden 2010 joulun alle, jolloin hän loukkaantui vakavasti siviilissä tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa. Wilaroitia kyydinnyt moottoripyöräilijä kuoli onnettomuudessa.

Thai Honda Singha SAG-tiimin riveissä kilpaileva Wilaroit ajoi ensimmäisen GP:nsä silloisessa 250-kuutioisten luokassa vuonna 2006 Motegin radalla Japanissa. Wilaroitilla on koossa ensi kauteen lähdettäessä yhteensä 80 GP:tä, joissa podiumpaikka on jäänyt vielä avautumatta.

Wilaroit on sijoittunut 250-kuutioisten MM-pisteissä parhaimmillaan 13:nneksi kausilla 2008-09.

Hän oli ensimmäisellä Moto2-luokan kaudella loppusijoituksissa 22:s. FTR-pyörällä kilpaillut Wilaroit joutui tyytymään päättyneellä kaudella sijaan 30 ajettuaan neljä MM-pistettä.
 

Uusin numero