Kallio: ”Viimeisillä voimilla mentiin!”

– Viimeiset kierrokset mentiin todellakin viimeisillä voimilla. vahvisti toiseksi ajanut Kallio.

– Mutta erittäin hyvää kisa se kyllä muuten oli. Ajoin monia hyviä kierroksia ja kisan nopein kierrosaikakin jäi nimiini. Mutta paukut eivät vain ihan riittäneet sinne korkeimmalle palkintopallille saakka tänään, 31-vuotias Kallio jatkoi.

Kisan voiton vieneen Maverick Vinalesin isku tuli viisi kierrosta ennen ruutulippua.

– Vinales oli todella vahva lopussa. Kun hän pääsi ohi, yritin vielä roikkua siinä mukana, mutta ero vain kasvoi. En saanut käytetyillä renkailla pitoa tarpeeksi ulos, jotta ohittaminen olisi ollut mahdollista.

Himmeämmät MM-mitalit ratkotaan kahden viikon kuluttua kauden perinteisesti päättävässä Valencian GP:ssä. Siellä 13. MM-kauttaan ajava Kallio aikoo tehdä kaikkensa, jotta miehen pitkän uran neljäs MM-mitali olisi väriltään hopeinen.

– Jos vain pystyn ajamaan normaalin kisan, niin ei siinä pitäisi mitään ongelmaa olla. Toki mitä tahansa voi tapahtua, mutta ainakin aiemmin Valencia on ollut minulle ihan hyvä paikka.

– Ja olisihan se hieno päättää kausi voittajana hyvään fiilikseen, samoin kuin yhteinen taipaleemme Marc VDS:n kanssa, ensi vuonna neljän Marc VDS -vuoden jälkeen italialaisen Italtrans-tiimin leipiin siirtyvä Kallio tuumi.
 

Uusin numero