Kallio Racingin Cortese ajoi paalupaikalta voittoon Aragonissa

Supersport-luokan voittotaistelu käytiin ennakoidusti Yamaha-kuljettajien kesken. Cortese voitti Federico Caricasulon vajaalla puolella toista sekunnilla. Jules Cluzel oli kolmas reilut 1,6 sekuntia Cortesen takana. Kuuteen vuoteen Supersportin MM-kärjessä ei ole ollut saksalaiskuljettajaa.

Brittitalli CIA Landlord Insurance Hondaa ajava Niki Tuuli starttasi kisaan viidennestä rivistä ja maaliin hän ajoi kahdeksantena. Nikillä oli eroa kärkeen reilut 18 sekuntia.

Suomalaispanostusta täydensi Eemeli Lahti (Sterkman Motorsport by HRP Suzuki) sijoittumalla sijalle 13. Kallio Racingin Loris Cresson oli 12:s.

MM-pisteissä johdossa on Lucas Mahias, jonka saldo on 58 pistettä. Cortesella on 54 pistettä. Niki Tuuli on pistetaulukossa seitsemäntenä 20 pisteellään.

MM-sarja jatkuu viikon kuluttua Alankomaiden Assenissa 20.-22. huhtikuuta.