Kallio Racing tavoittelee maailmanmestaruutta

Kallio Racing valmistautuu World Supersport -luokan MM-sarjaan luottavaisin mielin. Niki Tuulen loistavat suoritukset viime vuoden osakilpailuissa ovat siivittäneet koko tiimin hyvään vireeseen ja nyt talvella Espanjassa ajetut testit enteilevät hyvää. Kallio Racing sai tehtyä Yamaha R6-kilpuriin toivottuja muutoksia ja kauden avauksesta Australiasta odotetaan erittäin kunnianhimoisia tuloksia.
 
”Saatiin testeissä hyvä ajotuntuma ja usko omaan tekemiseen on korkea. Australian rata on minulle uusi tuttavuus, mutta onneksi meillä on siellä testit ennen kilpailua, niin pääsee tutustumaan rataan. Kärkisijoituksia lähdetään heti tavoittelemaan”, Niki Tuuli toteaa.
 
Talvi on ollut Kallio Racingille hyvin kiireistä aikaa, sillä sitoutuminen koko MM-sarjaan ja suora yhteistyö Yamahan kanssa ovat tuoneet paljon uusia asioita. Valmistautuminen on kuitenkin sujunut erinomaisesti ja koko tiimi lähtee ensimmäiseen kilpailuun levollisin mielin. Kuljettajien vauhti on hyvällä mallilla ja kalusto ensiluokkaisessa kunnossa.
 
”Erinomainen testi takana. Löydettiin juuri niitä juttuja mitä haettiin ja voimme lähteä kauteen positiivisin mielin”, Vesa Kallio sanoo.
 
Päätavoite on Supersportin maailmanmestaruuden voittaminen, mutta myös uusi World Supersport 300-luokka otetaan vakavasti. Kimi Patova ajaa tiimissä pienemmän luokan MM-sarjan ja häneltä odotetaan myös hyviä tuloksia.
 
”Tosi hienoa päästä ajamaan uuteen luokkaan ja maailman radoille. Tiimissä on kiva olla ja opin sekä Vesalta että Nikiltä todella paljon. Täysillä lähdetään yrittämään ja kyllä niitä hyviä sijoituksiakin sieltä odotetaan. Ei sinne häviämään lähdetä”, Patova hehkuttaa.
 
Kallio ottaa uuden luokan positiivisin mielin vastaan. Tallin tavoitteena on viedä junioreja maailmalle ja 300-luokka tukee tätä tavoitetta hyvin.
 
”Uskon, että uusi luokka on monelta taholta odotettu juttu. Kimi on meille juuri oikea kuljettaja ja varmasti ikäluokassaan Suomen parhaita. Odotamme Espanjassa alkavaa kautta innolla myös hänen osaltaan”, Kallio toteaa.
 
Supersport 600-luokan kausi alkaa Austaralian Phillip Islandin radalta 26.2.2017. 300-luokka starttaa Espanjasta Aragónin radalta 2.4.2017.

Kallio Racing tiedotus

Uusin numero