Kallio odottaa parempaa tuntumaa Misanossa

Viime sunnuntaina MotoGP-luokan tulokaskuljettaja sivusi kauden tähän mennessä parasta sijoitustaan ajamalla kahdeksanneksi Indianapolisin radalla.

– En ollut täysin tyytyväinen siihen tulokseen, koska potentiaalia pitäisi olla sinne 5-6 kärkeen. Misanon radalla olisi tarkoitus kiristää puoli sekuntia pois kierrosajoista. Sen saavuttaakseni, minun täytyy löytää lisää luottamusta pyörän keulan toimintaan. Tuntuma on ollut erityisen heikko mutkiin sisään menossa, Kallio myönsi.

– Rata ei lukeudu varsinaisesti suosikkieni joukkoon, mutta se on ok. Torstaina ohjelmassa oli edustustöitä enemmän kuin normaalisti, koska täällä on paljon Ducatin vieraita. Kannustusta on varmasti luvassa, kuten aina Ducati-kuskeille Italian maaperällä.

– Toivon, että saisimme hyvän aloituksen viikonloppuun heti perjantain harjoitusjaksolla. Minulla on ollut monenlaista vastoinkäymistä urani aikana juuri Mugellon ja Misanon kisoissa, enkä ole kertaakaan saavuttanut pienemmissäkään luokissa näissä kisoissa odotettuja tuloksia. Nyt olisi jo aika saada tuohon sarjaan muutos, Kallio suunnitteli.

Uusin numero