Kallio nousee Ducatin tehdastalliin toipilaan Stonerin paikalle

Erittäin lupaavia otteita Pramac Racing-tallin Ducatilla alkukaudella esittänyt Kallio ajaa maineikkaan italialaistehtaan punaisissa väreissä jo tulevan viikonlopun Tsekin Brnon MM-osakilpailussa sekä sitä seuraavissa kahdessa kilpailussa, Indianapolisissa ja Misanossa.

Pitkin kesää mystisestä sairastelusta kärsineen vuoden 2007 maailmanmestari Casey Stonerin huonovointisuutta sekä suorituskyvyn nopeaa heikkenemistä ei ole pystytty selvittämään lukuisista testeistä huolimatta. Tästä syystä australialainen jättää väliin tulevat kolme kilpailua.

– Tämä päätös on ollut vaikea pala sekä Stonerille itselleen että myös Ducatin tallille, mutta tässä tilanteessa tallille oli tärkeintä turvata kuljettajansa kilpauran tulevaisuus, Kallio kommentoi.

– Omasta puolestani toivon Stonerille pikaista paluuta radoille. Olen tietenkin tyytyväinen siitä, että Ducatilla on annettu arvoa suorituksilleni, että he valitsivat juuri minut tälle paikalle. On kunnia edustaa tehdastallin värejä.

– Valmistautuminen kohti tulevaa kisaviikonloppua sujuu aivan samalla tavalla kuin ennenkin. Tallin vaihtaminen ei vaikuta omaan tekemiseen tai ajamiseen, mutta nyt pääsen näkemään käytännössä, mitä eroa on tehdastallin kalustossa tai toimintatavoista.

– Odotan jo innolla perjantaita, jolloin ohjelmassa on ensimmäinen harjoitusjakso Brnon radalla. Tarkoituksena on saavuttaa itselle ja Ducatille mahdollisimman hyvää menestystä, Kallio päätti.

Uusin numero