Kallio hienosti kakkosruutuun Malesian GP:ssä

Paalupaikan nappasi nimiinsä maailmanmestaruuteen tukevan otteen omaavan Kallion Marc VDS-tiimikaveri Esteve Rabat. Paalupaikka oli Rabatille jo kauden kymmenes. Se irtosi lukemin 2.07,429, joista Kallio jäi 0,158 sekuntia.

Molemmat tykittivät kovimmat aikansa jo varsin varhaisessa vaiheessa, eli Rabat kolmannella ja Kallio viidennellä kierroksella.

Kallio ja mestaruutta 41 pisteen etulyöntiasemassa Malesiassa tavoitteleva Rabat saavat eturiviin rinnalleen Sandro Cortesen. Moto3-luokan vuoden 2012 maailmanmestari jäi pohjista 0,277 sekuntia.

Kallion 20 pisteen takamatkalta MM-hopeataisteluun haastamaan pyrkivä, Australian GP:n voitto plakkarissaan Malesiaan saapunut Maverick Vinales oli neljäs 0,425 sekuntia Rabatista.

Sepang, Malesia.
Moto2-luokan 17/18 MM-osakilpailu. Aika-ajo ja lähtöjärjestys sunnuntain kilpailuun: