Kallio haki kartingkisasta vauhtia Sepangin viikonloppuun

Kartingauton puikoissa viihtyvä Kallio sijoittui värikkään kisan päätteeksi toiseksi ajettuaan selvällä erolla kilpailun nopeimman kierrosajan.
– Oli taas hauskaa ajaa mikrolla, kun vielä saimme kunnon kisan aikaiseksi. Voittoon olisi ollut vauhdin puolesta hyvät mahkut, mutta kone sammui hetkeksi ja menetin aikaa. Kisan nopein kierrosaika lohkesi reilulla kolmella kymmenyksellä, kertasi Kallio hyväntuulisena.
Sekunnin Kallion edellä maalilinjan ylitti kisan voittaja Marco Melandri. Valentino Rossi päätti jättää kilpailun väliin olkapäävammaansa vedoten.

Perjantaina Sepangissa alkavat totisemmat toimet, jolloin Pramac Racing -tiimin Ducatia ohjastava Kallio toivoo löytävänsä edellisiä osakilpailuja paremman vauhdin.
– Lähdemme kokeilemaan täällä talvitesteissä käytettyjä säätöjä. Sen lisäksi vaihtoehtona on toinen pyörä, jonka painopiste on säädetty erilaiseksi. Katsotaan perjantain treeneissä, kumpi suunta on parempi.
– Keli on täällä tyypillinen eli kuuma ja kostea. Viikonlopulle on ennakoitu myös sadetta, joka voisi olla meille jopa sopivampi olosuhde, Kallio veikkaili.

Tiedote: Jarno Saari

Uusin numero