Kaivolaisesta vuoden endurotulokas

Kaivolainen, 16, saavutti ensimmäisellä endurokaudellaan alle 20-vuotiaiden nuorten SM-hopeaa ja aikuistenkin sarjassa SM125-luokan viidennen sijan. Loppukauden SM-osakilpailussa Kaivolainen sijoittui pariinkin kertaan SM-125-luokan kakkoseksi.

Team Motopalvelua ja Asikkalan Moottorikerhoa edustava Kaivolainen nousi jo ensimmäisellä endurokaudellaan ennen kauden puolta väliä A-luokkaan.

Kaivolainen ajoi Karkkilan Endurolenkin C-luokan ylivoimaiseen voittoon, josta seurasi nousu B-luokkaan. Seuraavissa kilpailuissa Kaivolainen ajoi kuusi peräkkäistä koko B-luokan voittoa mukaan lukien vaativan Päijänne Ajon B-luokan voitto kolmipäiväisessä kilpailussa.

Kaivolaisen ensimmäinen A-luokan kilpailu oli Team Motopalvelun kotikisa, 47. Toukokuun ajo Orimattilassa, jossa hän ajoi hienosti A125-luokan viidenneksi.

Enduron lajiparlamentin yhteydessä julkaistiin myös ensikauden kiinteät kilpailunumerot A-luokan kärkikuljettajille. Kaivolainen ajaa ensi kauden endurokilpailut numerolla 47.

Kaivolainen nähtäneen vauhdissa tänä vuonna vielä Kärme Kustaalla Team Motopalvelun partiossa yhdessä SM125-luokan suomenmestarin Riku Nikanderin sekä SM250-4t hopeamitalisti Lauri Pohjosen kanssa.

Kaivolaisen kuulumisia voi jatkossa seurata lähiaikoina avattavilla Joni Kaivolaisen ja Viestipajan uusilla Racing -sivuilla osoitteessa www.jonikaivolainen.fi