Kaivolaisen Toukokuunajo näkyy myös älypuhelimen ruudulta

Viestipaja MP-paikannus näyttää katsojille älypuhelimen ruudulla pyörän sijainnin ja lähestymisen kartalla.

Huolto puolestaan saa paikannustiedon jos pyörä pysähtynyt reitille kaatumisen tai teknisen vian vuoksi.

MP-paikannuksen ensiesittely
Toukokuunajossa Orimattilassa

Kaivolaisen faneille, tukijoille ja palvelun hankkimisesta kiinnostuneille tarjotaan Toukokuunajossa mahdollisuus kokeilla Viestipajan MP-paikannusta. Palvelun avulla voi seurata Kaivolaisen lähestymistä ja etenemistä reitillä omalla älypuhelimella.

Paikannuspalvelu siirtää seurattavan pyörän GPS-paikannustiedon omalta päätelaitteelta seurattavaksi. Haluttu pyörä on seurattavissa kartalla niin tietokoneen, tabletin kuin älypuhelimenkin näytöllä.

Kilpailunumerolla 47 ajavan Kaivolaisen eteneminen on ensimmäistä kertaa julkisesti seurattavissa Toukokuunajossa lauantaina 24. toukokuuta Orimattilassa.

Samaa järjestelmää käytettiin Kaivolaisen Päitsi-huollossa niin, että myös huoltoautojen paikannustiedot näkyivät samalla ruudulla. Näin varmistettiin huollon paikalla olo oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

MP-paikannukseen voi tutustua
Motopalvelun varikkoteltalla

Viestipajan edustaja on paikalla kertomassa MP-paikannuksen hyödyntämismahdollisuuksista endurossa ja moottoripyöräilyssä yleensä. Siellä saat ohjeistuksen MP-paikannuksen käyttöön ottoon omalla älypuhelimella.

Näin voi seurata Kaivolaisen etenemistä Toukokuunajon reitillä, oletpa itse päivän mittaan varikolla, maastokokeella tai sinne siirtymässä.

Automaattinen harjoitus-
päiväkirjana ja turvalaite

Kisojen ulkopuolella paikannuslaite pitää automaattisesti kirjaa ajoharjoittelusta ja toimii turvalaitteena.

Paikannin hälyttää esim. pyörän pysähtymisestä reitillä vaikkapa kaatumisen yhteydessä. Näin pyörä ja mies löydetään tarvittaessa metsästä nopeasti.

Tämä voi lyhentää merkittävästi loukkaantuneen kuljettajan hoitoonpääsyaikaa.

Turvaa pyörän varkauden ja
luvattoman käytön varalta

Erilaiset moottoripyörät kiinnostavat valitettavasti myös varkaita.

Tämän ovat joutuneet kokemaan suomalaiskuljettajat harrastajista SM-, EM- ja MM-enduron huippukuljettajiin saakka.

Viestipajan MP-paikannus hälyttää jos pyörää liikutellaan luvatta. Se mahdollistaa pyörän reaaliaikaisen seuraamisen ja takaisin saamisen varkaustapauksessa.

MP-paikannukseen voi tutustua ja Kaivolaisen menoa seurata myös kotikoneelta osoitteessa www.viestipaja.fi/mp-paikannus-toukokuunajo

Uusin numero