Kaikki merkit mukana MP 16-messuilla

MP 16 -messuilla voi tutustua uusiin moottoripyörä- ja mopomalleihin, joita esittelevät Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, MV-Agusta, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Triumph, Victory ja Yamaha.

Messuilta saa hyvän kuvan erilaisista moottoripyöristä ja mopoista. Nyt ensimmäistä kertaa moottoripyöriä voi MP-messuilla myös ajaa Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla.

Harley-Davidson osallistuu MP-messuille ensi helmikuussa, pidettyään viime kerralla taukoa tapahtumasta.

– Olemme tyytyväisiä voidessamme antaa oman panoksemme tapahtumalle. MP-messut lukeutuvat Suomessa alan ykköstapahtumiin, ja tavoitamme siellä myös asiakkaamme. Viime kerralla osallistumistamme toivoivat niin lukuisat asiakkaat kuin kauppiaatkin. Nämä ovat kaksi tärkeintä syytä osallistua MP-messuille, kertoo verkostopäällikkö Mikko Summa Harley-Davidson Nordicista.

– Esittelemme vuoden 2016 Touring ja Dark Custom -uutuusmallistoamme ja tuomme mukanamme lähes kymmenen pyörää MP-messuille helmikuussa. Koeajoradalla pääsee ajamaan Harley-Davidson Street ja Sportster -malleilla.

Uusien moottoripyörien ja mopojen lisäksi MP-messuilla on runsaasti varusteita ja tarvikkeita. Uusien moottoripyörien ja varusteiden lisäksi MP-messuilla on käytettyjen moottoripyörien myyntialue sekä Kamapörssi, jonne voi tuoda myyntiin hyväkuntoisia ajovarusteita.

Rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show esittelee MP-messuilla noin 100 suomalaisten rakentamaa moottoripyörää neljässä luokassa, jotka ovat Custom, Classic, Street ja Open.

MP-messuilla on paljon ohjelmaa mm. Miss MP 16 -kisat, muotinäytöksiä ja minimotokisoja. Perjantaina ja lauantaina nähdään myös Stunt Freaks Teamin Show.

Messukeskus järjestää MP-messut 5.-7.2.2016 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman toimeksiantaja on Teknisen Kaupan ja Palvelujen yhdistyksen Moottoripyöräjaosto. MP 15 -messuihin osallistui 182 yritystä ja tapahtumassa vieraili yli 55 200 kävijää.

Uusin numero