Junnola taistelee voitosta Tshekin EM-osakilpailussa

Kaksikosta vanhempi, 14-vuotias Junnola on voittanut Raumalla ja Alavudella ajetut kaksi edellistä osakilpailua ja lähteekin hyvällä itseluottamuksella kisaan.

– Ihan hyvillä fiiliksillä mennään, pidän radasta todella paljon ja voitosta lähdetään taistelemaan. Viime kaudella johdin täällä toista erää pitkään ja olin maalissa neljäs. Vauhtia on tullut alkukaudesta sattuneen loukkaantumisen jälkeen rutkasti lisää, joten uskon mahdollisuuksiini ajaa voitosta. Nämä pari voittoa SM-sarjassa antavat itseluottamusta, mutta kaasua saa antaa tosissaan jos aikoo olla edes podiumilla Loketissa, pohtii Junnola.

Sipoolainen Weckman johtaa EM-sarjaa 13 pisteellä ja lähtee kisaan sarjajohtajan punainen kilpi pyörässään.

– Loketti on minulle uusi rata ja olen nähnyt sen ainoastaan videoilta. Tärkeintä olisi kuitenkin kasvattaa pistejohtoa, vaikka luonnollisesti voittoa lähdetään hakemaan. Loukkasin hieman olkapäätäni viime viikonloppuna Alavudella ja se on vielä jonkun verran kipeä, kertoo Weckman.

Tiimin kolmas kuljettaja, 16-vuotias Jere Haavisto ajoi viikko sitten Alavuden MX2-luokan SM-osakilpailussa kolmanneksi ja lähtee viikonloppuna taistelemaan SM-pisteistä Karkkilan radalla.
 

Uusin numero