Joululahjaideoita motoristille

iXS naisten skootterivaatteet 2010
iXS on jo kauan pitänyt naisia ja miehiä yhtä tärkeinä kohderyhminä ajovaatteita suunnitellessaan. Skootterit ovat hyvää vauhtia yleistyneet Suomessakin ja niinpä iXS esittelee ylpeänä uuden, naisille suunnatun skootterimallistonsa. Muodikasta ja tyylikästä päälle pantavaa kaikkialle, missä ikinä ajeletkin!

Klikkaamalla kuvaa näet sen suuremmassa koossa Jälleenmyyjät löydät maahantuojan www.duell.fi sivustolta.

Maine
Maine on muodikas naisten pusakka-mallinen ajotakki. Hihat on ergonomisesti muotoilu ja niissä on kiristysnauha, samoin kuin vyötäröllä. Pehmeän karvakaulurin voi halutessaan irroittaa.
Päällysmateriaali: Polyamidi, Cordura. Hengittävä & vedenpitävä kalvo. Irroitettava vuori.
Koot: DS – D2XL, ovh. 159,-

Aspen
Aspen on muodikas ajotakki karvahupulla. Hihat on ergonomisesti muotoiltu. Halutessaan hupun saa kokonaan irti tai vaihtelua takin ilmeeseen voi myös tehdä irroittamalla pelkän karvareunan hupusta.
Päällysmateriaali: Polyamidi, Cordura, PU. Hengittävä & vedenpitävä kalvo, lämmin vuori.
Koot: DXS – D2XL, ovh. 139,-

Florence
Trendikäs mustankiiltävä Florence on muotitietoisen skootterikuskin ehdoton valinta. Hihat on ergonomisesti muotoiltu ja vyötäröllä muodikas vyö.
Päällysmateriaali: Polyesteri. Hengittävä & vedenpitävä kalvo.
Koot: DS – D2XL, ovh. 199,-

Scott TriPhase-pusakkamallisto 2010

Scott Drake TP
Scott Drake TP on uudistunut sporttinen klassikko. Sporttinen leikkaus ja todella hyvä istuvuus. Säädettävä vyötärö, muotoon ommellut hihat. Miellyttävän tuntuinen kaulus. Ominaisuuksiin kuuluu TriPhase-kalvo, irroitettava sport-vuori ja CE-hyväksytyt suojat. Pintamateriaalina 600D polyesteri.
Koot: S – 2XL, ovh. 219,-

Scott Indy TP
Scott Indy TP uudistunut, kankainen versio Indy Leatherista. Ominaisuuksiin kuuluu TriPhase-kalvo, irroitettava sport-vuori ja CE-hyväksytyt suojat. Pintamateriaalina 600D polyesteri.
Koot: S – 2XL, ovh. 209,-

Scott Blouson
Scottin todella monikäyttöinen takki. Todella mukava ja kestää varmasti menossa mukana. TriPhase-kalvo, irroitettava pitkähihainen lämpövuori ja helmassa yhdistysvetoketju housuun. Kuorimateriaali PU-päällystetty 600D kangas. Koot: S – 2XL

Uusin numero