Jorge Martin ylivoimainen Saksan Moto3:ssa

MM-sarjan kakkosmies Marco Bezzecchi oli kakkonen ja hän on edelleen kakkosena myös MM-sarjassa, ero miesten välillä on nyt seitsemän pistettä. MM-kolmoseksi nelossijallaan noussut Aron Canet on perässä jo liki 40 pistettä.

Kolmanneksi ajoi yllätysnimi John McPhee, joka oli ennen kilpailua MM-sarjassa vasta sijalla 19. Hän ahdisteli Bezzecchiä aivan kalkkiviivoille, mutta jäi lopulta 0,056 sekuntia.

Bezzecchi epäonnistui aika-ajoissa kaaduttuaan, mutta nousi jopa kilpailun kärkeen puolivälin jälkeen. Martin kuitenkin ohitti hänet yhdeksän kierrosta ennen maalia, eikä voittajasta ollut sen jälkeen epäselvyyttä.

Darryn Binderiä tuuraava KTM-Ajon keikkakuljettaja Raul Fernandez ajoi jälleen mainiosti ja oli yhdeksäs.

Keskeytyksiä tuli peräti yhdeksän kappaletta.

Martin oli kilpailun jälkeen tyytyväinen, vaikka pelkäsikin, että leikki jää kesken kamppailussa oman tallikaverin kanssa.

”Minulla oli kovaa taistelua tallikaverini Fabio di Gianntonion kanssa, luulin, jo, että se johtaisi taas kaatumiseen. Sain ihan hyvin rytmistä kiinni ja kierrosajat olivat hyviä, kun pääsin kärkeen. Lopussa jo hieman säästelin renkaita, mutta pystyin ottamaan silti tärkeän voiton”, Martin sanoi.

Myöskään Bezzecchi ei ollut murheellinen kakkossijasta.

”Assenin kaatumisen jälkeen tämä oli minulle tärkeä tulos. Olen oikein tyytyväinen, tämä oli hienoa MM-sarjan voittotaistelun kannalta”, italialainen Valentino Rossin suojatti sanoi.
 

Uusin numero