Jorge Lorenzon vauhti edelleen täysin kateissa: ”Käteni on kuin pikkutytöllä – ajan alitajuisesti normaalia varovaisemmin”

Jorge Lorenzon vauhti oli edelleen vaisua kauden päätöskilpailun Valencian harjoituksissa.

Hän on kuntouttanut leikattua rannettaan pitkään, yrittänyt ja yrittänyt ajamista, mutta siitä ei ole tullut mitään. Ei tullut perjantainakaan. Ducati-tähti oli yhteisajoissa vasta 19:s yli kaksi sekuntia harjoitusten nopeinta, Marc Marquezia, hitaampana.

”Käteni on kuin pikkutytöllä. En ole pystynyt nostamaan lainkaan painoja vamman kanssa, joten voimat ovat hävinneet. Ranteeni on tällä hetkellä huonommassa kunnossa kuin odotimme”, Lorenzo kertoi.

”Sitä ei normaalissa elämässä huomaa lainkaan, mutta ajaminen on eri asia. MotoGP-pyörä on painava ja ranteelle tulee paljon painetta. On tämä toki parempi kuin Sepangissa, mutta ei se vieläkään ole kunnolla parantunut.”

Tilanne on kiistatta hankala. lauantaina on aika-ajo, sunnuntaina kilpailu ja jo tiistaina Lorenzon pitäisi saada testeissä ensipuraisu Hondasta, jolla hän ensi kaudella ajaa.

”Sadekeli auttaa minua hieman, koska silloin paine ei ole niin kova. Toisaalta taas sateella voi kaatua helpommin. Ja kun vamma ei ole vielä täysin parantunut, en todellakaan haluaisi kaatua. Sitä ajaa alitajuisesti normaalia varovaisemmin. Mutta näillä on nyt mentävä, voimat palaavat kyllä tulevaisuudessa käteen, kunhan pääsen taas tekemään voimaharjoittelua”, Lorenzo sanoo.
 

Uusin numero