Jorge Lorenzolta kysyttiin, aikooko hän kostaa Marc Marquezille: ”En todellakaan”

Lorenzo nähtiin torstaina rata-alueella kyynärsauvojen kanssa. Häneltä murtui yksi luu jalkaterästä ja varvas meni sijoiltaan, eikä kukaan tiedä vieläkään, pystyykö hän ajamaan kilpaa tulevana viikonloppuna.

”On varmaa, että tulen kokemaan kipua, kun pääsen ajamaan”, Lorenzo sanoo.

Häneltä tivattiin edelleen kommentteja Aragonian onnettomuudesta.

”On varmaa, että sanonpa nyt ihan mitä tahansa, se aiheuttaa polemiikkia. Nyt pitäisi puhua Thaimaan viikonlopusta, eikä kahden viikon takaisista asioista. Mutta teitte minulle kysymyksen, enkä aio olla tekopyhä”, Lorenzo sanoi medialle.

”Ajattelen sen kilpailun tapahtumista edelleen tismalleen samalla tavalla kuin silloinkin, vaikka tunteet ovatkin jäähtyneet. Se kolari olisi ollut vältettävissä ja syy siihen, etten ajanut sitä kilpailua maaliin, enkä ole täällä täydessä kunnossa, on Marcin. Mielestäni hän ajoi vastuuttomasti ja varomattomasti. Ja hän tietää sen varmasti itsekin.”

”Ei hän tietenkään halunnut, että kaadun, mutta mielestäni hän jarrutti ihan liian myöhään hankalassa paikassa. Se johti kaatumiseeni”, Lorenzo toisteli tuttua tarinaa.

”Se on kuitenkin nyt mennyttä, on katsottava eteen päin. Oma tilanteeni on nyt vaikea, mutta yritän saada silti maksimaalisen tuloksen irti, jos vain pystyn sunnuntaina kilpailemaan.”

Lorenzo kertoi myös, että Marquez on ollut häneen yhteydessä Aragonian tapahtumien jälkeen.

”Kyllä, hän soitti minulle maanantaina ja kyseli, missä kunnossa olen. Arvostan sitä, koska harva kuljettaja olisi tehnyt niin. Toivon silti, että yhä harvemmin kävisi näitä tilanteita, missä kuljettajat kärsivät kuten minä kärsin nyt.”

Lorenzolta kysyttiin myös omituisesti, onko hänellä nyt Thaimassa paikka kostaa.

”Kostaa? En todellakaan. Jokaisella meistä on oma tapansa ajaa. Itse en aio muuttaa omaa ajamistani. Olen jo 31-vuotias, enkä halua loukkaantumisia. Täällä teen sen, mihin suinkin tässä tilassa pystyn. Mutta seuraavassa kilpailussa Japanissa uskon jo pystyväni voittamaan.”  
 

Uusin numero