Jorge Lorenzo uhoaa: ”Olen yhä paras kuljettaja”

Kun tallikaveri Andrea Dovizioso tappeli mestaruudesta viimeiseen kisaan asti, Lorenzon oli tyytyminen sarjan 7. sijaan.

”Olen hyvin rehellinen persoona ja sanon aina, mitä ajattelen. Tai sanotaanko näin, puhun totta varmasti useammin kuin moni muu ihminen. Mutta tietenkään en voi sopimuksieni vuoksi puhua kaikista asioista”, Lorenzo sanoo Speedweekille.

Haastattelussa Lorenzolta kysyttiin, miten hän tällä hetkellä asemoi itsensä kuljettajana verrattuna Marc Márqueziin, Valentino Rossiin, Dani Pedrosaan ja Andrea Doviziosoon.

”Kuka on todellisuudessa paras ja nopein? Valentino vastaa varmasti, että hän ja niin myös Marc. Sama pätee minuun, mielestäni minä olen yhä paras”, Lorenzo paukuttaa.

”Olen erittäin kokonaisvaltainen kuljettaja, jolla on paljon vahvuuksia. On minulla toki heikkouksiakin, mutta niin on kaikilla, jopa Marcilla ja Valentinolla.”

Silti Lorenzo myöntää sen, että hallitseva maailmanmestari Marc Marquez on se mies, joka pitää ensi kaudella lyödä.

”Täydellistä kuljettajaa ei ole, joten Marquez on voittanut nyt neljä mestaruutta viiden viime vuoden aikana. Hänet on voitettava ensi kaudella.”
 

Uusin numero